Voorstelling ‘Scheiden’

Deze interactieve voorstelling van one2know is voor professionals, ouders, opa’s, oma’s, tantes, ooms, die op een toegankelijke manier willen kijken, luisteren en (indien gewenst) praten over het effect van de scheiding op kinderen. Wat kunnen betrokkenen doen om de scheiding voor kinderen zo goed als mogelijk te laten verlopen? Hoe kunnen ze verder na de scheiding? Door emotionele, herkenbare en soms humoristische scenes onderzoekt het publiek de do’s en don’ts van scheiden. Het geheel wordt omlijst door zelfgeschreven teksten op herkenbare muziek. Er is ruimte om ervaringen, tips en knelpunten te delen, maar iedereen wordt hierin vrij gelaten.

De voorstelling kan ook in congresvorm worden uitgevoerd. Bij deze vorm worden elementen van de voorstelling getoond en verweven met het dagprogramma. Deze vorm wordt vaak gebruikt om professionals een eenduidig vertrekpunt te geven en om het onderwerp bezield aan de orde te stellen. Er kunnen maatwerk-scènes worden ingevoegd en kan een passend lied of stuk tekst worden voorgedragen. Bij deze vorm kan one2know ook het dagvoorzitterschap verzorgen.

De voorstelling ‘Scheiden’, vindt plaats in een theatrale setting en wordt vaak georganiseerd door een organisatie met een maatschappelijk belang, zoals het Centrum voor Jeugd en Gezin of een scheidingsloket. Deze organisatie koopt de voorstelling in en one2know kan ondersteunen bij organiseren van de voorstelling, het congres of de beurs. Dit kan bijvoorbeeld door het betrekken van netwerkpartners omtrent die ondersteuning verlenen bij het scheidingsproces.

Informatiefilm voor professionals

Informatiefilm voor ouders

algemene voorwaarden

NL51 INGB 0755 6035 91

BTW-ID: NL002040117B53

KVK:  58619380

De Ruijterstraat 38D

2518 AS ‘s-Gravenhage

Tel. 0611003414

CRKBO_Docent_Wit