Theater op Locatie

One2know brengt je locatie of evenement op aansprekende en eigentijdse wijze voor het voetlicht. Bezoekers zullen geraakt en geënthousiasmeerd zijn en je organisatie kan zichzelf hiermee uitstekend profileren. Via deze weg geef je op originele wijze invulling aan je organisatiedoel, doordat cultureel erfgoed, bijzondere architectuur en markante figuren uitgelicht worden. Bij het beleven van ‘theater op locatie’ kijken en voelen de bezoekers mee met het ‘levensverhaal’ van (al dan niet fictieve) personages. Bezoekers ervaren hoe ze leven en werken en leren zo de personages en hun geschiedenis beter kennen. Belangrijke kopstukken als Willem van Oranje, Hugo de Groot of Aletta Jacobs krijgen een stem, een voorkomen, een huis en een karakter. En zo leven bezoekers mee met historische of hedendaagse figuren, staatslieden en burgers die samenhangen met jouw locatie. Theaterpassie in bedrijf, die bezoekers beweegt!

Bij ‘Theater op Locatie’ zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. ‘Theater op Locatie’ brengt, samen met jou, zorgvuldig in kaart welke verhaal verteld kan worden en zorgt voor een vertaling naar korte verhalende scènes. De scènes kunnen op verschillende wijze ingepast worden:

  • acteurs figureren in de locatie of evenement in kostuums die aansluiten bij de tijdgeest, waarbij publiek rondloopt.
  • de locatie en/of het evenement worden tot leven gebracht door acteurs die scènes uit het leven van personages spelen, voor publiek dat toekijkt.
  • scènes uit het levensverhaal van markante figuren worden, door acteurs in beeld gebracht, vanuit een totaalconcept waaronder kostuums, catering, aankleding, licht en geluid. Hierbij is een ‘diner-show’ een veelgebruikte vorm.

 

De sfeerimpressie hieronder toont hoe ‘Theater op Locatie’ haar theaterpassie in bedrijf brengt bij Museum Lambert van Meerten, te Delft.

algemene voorwaarden

NL51 INGB 0755 6035 91

BTW-ID: NL002040117B53

KVK:  58619380

De Ruijterstraat 38D

2518 AS ‘s-Gravenhage

Tel. 0611003414

CRKBO_Docent_Wit