Gay coaching

Je zit lekker in je vel! En je hebt zin om de dag te beginnen. Je ziet de mooie dingen van het leven, ook al weet je ook dat er altijd schaduw is. Je bent trots op wie je bent en durft keuzes te maken waarvan jij gelukkig wordt. En bovenal durf je de wereld te laten zien wie jij bent!

Is dit hoe jij jezelf graag wilt voelen? En zie je ook kansen om jezelf verder te ontwikkelen? Dan loop ik graag als coach een tijdje met je mee!

Ik begeleid jongeren en volwassenen in en rondom school-, thuis- en werksituaties. De vragen gaan over ontwikkeling, knelpunten of je zoektocht naar wie je wilt zijn. De antwoorden vinden we vanzelf met de tijd, op je weg vooruit.

Als gay-man wil ik graag bijdragen jouw ontwikkelwens en aan onze gay-gemeenschap. Dat doe ik door mannen, zoals jij, te ondersteunen door middel van coaching. Door samen gesprekken te voeren over wat je bezig houdt, krijg je meer overzicht en rust in je hoofd. En natuurlijk krijg je inzicht in stappen die je kunt gaan nemen. Als je daar aan toe bent!

Belangrijk: Jij bepaalt hoeveel gesprekken we hebben, de vorm en de locatie. En als je hierover advies wilt dan help ik je natuurlijk graag. Gesprekken zijn vertrouwelijk en ik zal nooit met anderen praten zonder overleg met jou.

Stuur het contactformulier in of spreek mijn voicemail in via +31611003414

algemene voorwaarden

NL51 INGB 0755 6035 91

BTW-ID: NL002040117B53

KVK:  58619380

De Ruijterstraat 38D

2518 AS ‘s-Gravenhage

Tel. 0611003414

CRKBO_Docent_Wit